Bergemmeloord logo Bergemmeloord
Maasstraat 4
8303LR Emmeloord
Nederland
Tel: 0031-527618682
  Home | Gereedschap | Collectie | Reparatie/Ond. | Contact | English
   
Machines welke onze collectie
mogen verlaten
     
T.H. Bergmann “Non Stop” 1956

Prijs € 1500,-
 
Een ander 60 jaar oude “Non-Stop” voetbalspel in deze ultieme staat zult u niet meer tegenkomen. De machine ziet er nog als nieuw uit. Werkt 100%. Volledig met de hand gemaakt. Met zijn mooie formaat van lxbxh 1200x500x940mm past deze in elke gameroom en zal zeker de aandacht trekken van uw gasten. Speel met je vrienden op deze verslavende machine.
Spelverloop:
na inworp van 5 eurocent klinkt een bel welke aangeeft dat het spel begint.
automatisch wordt een bal op het speelveld geworpen.
Daar het speelveld bol loopt zal de bal automatisch naar 1 van de doelen of hoek rollen.
zodra de bal in 1 van de hoeken komt wordt deze automatisch weer het speelveld ingeschoten.
Komt de bal bij 1 van de spelers dan kan de speler de bal richten en afschieten door middel van de drukknop op de shooter. Nadat een speler gescoord heeft wordt de bal automatisch weer in het spel gebracht. Het spel verlicht het aantal doelpunten welke gescoord zijn. Bij het einde van het spel klinkt weer de bel en het spel komt weer in ruststand. (meer informatie)
      bergmann_non-stop   bergmann_non-stop   bergmann_non-stop
     
     
Bally six Sticks 1966

Prijs 800,- gereserveerd
Deze kast met de mogelijkheid om met 6 spelers te kunnen spelen was vanaf het begin gedoemd om te mislukken, met 5 ballen per speler, bij de 4e bal, vielen drie van de spelers in slaap en de andere drie vergaten welke speler waren ze? Toch is de kast een leuke kast geworden met zowel de kickback aan de linkerkant welke de bal terugschiet tot bovenin het speelveld en aan de rechterzijde de free ball gate. Zo had je aan beide zijden de mogelijkheid om een nieuwe bal te scoren.
     Williams_high_speed williams_high_speedwilliams_high_speed
     
Williams Fish tales
1992
Prijs € 5000,-
  Fish Tales is een fun-machine deluxe!, op nr. 19 van de beste flipperkasten ooit gemaakt. Een echt leuk-thema. De art is mooi en kleurrijk, audio is geweldig, geweldige muziek, geweldige geluiden, hectische wisselingen Het speelveld is geweldig ontworpen, zelfs met de ramp in het midden waardoor je veel speelveld kwijt bent. De ball-locker (1-2-3) staat op een goed zichtbare plek, die moeilijk is om perfect te raken! Een snelle flipperkast met veel verschillende functies en een grappige videomodus - serieus een Mark Ritchie op zijn best.
 williams_fishtales williams fishtaleswilliams_fishtales
Williams Tri Zone 1979

Prijs 1500,-
Deze flipperkast valt gelijk op vanwege de mooie animatie op de spiegelende kopruit en de indeling van het speelveld. Als deze flipperkast goed afgesteld staat kan je bijna met 1 bal alle 4 de droptargets raken. Dit is mogelijk door de speciale hoek waarin deze targets staan. Een mooie en populaire flipperkast waar er in 1979 totaal 7250 van gebouwd zijn.
     williams_tri_zone williams_tri_zonewilliams_tri_zone
Gottlieb Spinwheel 1966

Prijs 800,-
Het geluid is uitgevoerd met bellen in plaats van chimes. De lay-out van het speelveld is vrij typisch met drie pop-bumber-opstellingen. De vijf kick-out holes zijn leuk met bewegend spinlicht. De kickouts aan de zijkanten zorgen voor een snelle en interessante gameplay. Over het algemeen is deze tabel een bovengemiddelde. De draaiwielfunctie in de kopruit zorgt voor veel plezier, actie en scoren. Dit is een goed gezinsvriendelijk spel dat niet teleurstelt. Nog een ding. Zoals anderen al hebben gezegd, is dit spel beter wanneer het met andere spelers samen gespeeld wordt, voornamelijk vanwege de overdraagfuncties en het feit dat spin-wielscores de winnende score onder spelers zeer snel kunnen veranderen. Dit zorgt voor zeer spannende wedstrijden.
     Williams_high_speed williams_spinwheelwilliams_spinwheel
Vintage Televisie TX1422A 1953

Prijs € 580,-
 

zwart wit tv. Philips TX1422A uit 1953. Ook deze is geheel aangepast aan de huidige tijd. Deze retro televisie is omgebouwd met moderne elektronica. Bij deze TX1422A is er een LED scherm geplaatst met recente elektronica zodat deze weer oude televisie weer helemaal bij de tijd is. De techniek van nu met de uitstraling van de jaren 50. Aansluitingen zoals USB en HDMI zijn aanwezig. Ook kunt u een CI kaart plaatsen. Zo kunt u televisie of films vanaf een USB stick of uw computer direct afspelen.
Er is een nieuwe versterker en luidspreker ingebouwd zodat ook het volle geluid van deze televisie weer aanwezig is. Een afstandsbediening is aanwezig voor de bediening van de televisie. De kast is nog in een goede conditie.

Voor uw bedrijf of winkel heeft deze vintage televisie een geweldige uitstraling om bijvoorbeeld video’s of foto’s te laten zien, maar ook in de huiskamer of gameroom ingericht in de oude stijl komt deze antieke televisie goed tot zijn recht.
Afmetingen: bxhxd 49x47x49 cm

vintage_television_with_modern_electronics old_television_with_modern_electronics antique_television_with_modern_electronics
     
toverlantaarn Optica

Prijs € 350,-
 

De toverlantaarn op bijgaande foto’s is zo rond 1930 gebruikt in een kleine bioscoop om in de pauze de reclames te tonen. Deze is nu uitgevoerd met een moderne standaard zodat deze goed tot zijn recht komt in een modern interieur of gameroom. Inclusief 2 reclame dia’s. lengte 65, hoogte 95cm

toverlantaarn, magic_lantern toverlantaarn, magic_lantern toverlantaarn, magic lantern
 
toverlantaarn klein

Prijs € 160,-
 

Deze toverlantaarn is rond 1900 gebouwd en was vroeger met kaarsen uitgevoerd.
Hij is omgebouwd met een led lamp welke duidelijk meer projectie geeft als met de kaars.
Met de nieuwe moderne standaard is het een leuk en decoratief object geworden welke goed in een modern interieur of gameroom past. Inclusief een aantal dia’s. lengte 30, hoogte 80cm

toverlantaarn, magic_lantern toverlantaarn, magic_lantern toverlantaarn, magic lantern