Bergemmeloord logo Bergemmeloord
Maasstraat 4
8303LR Emmeloord
Nederland
Tel: 0031-527618682
  Home | Gereedschap | Voorraad | Reparatie/Ond. | Contact | English
   
Machines te koop
     
T.H. Bergmann “Non Stop” 1956

Prijs € 1500,-
 
Een ander 60 jaar oude “Non-Stop” voetbalspel in deze ultieme staat zult u niet meer tegenkomen. De machine ziet er nog als nieuw uit. Werkt 100%. Volledig met de hand gemaakt. Met zijn mooie formaat van lxbxh 1200x500x940mm past deze in elke gameroom en zal zeker de aandacht trekken van uw gasten. Speel met je vrienden op deze verslavende machine.
Spelverloop:
na inworp van 5 eurocent klinkt een bel welke aangeeft dat het spel begint.
automatisch wordt een bal op het speelveld geworpen.
Daar het speelveld bol loopt zal de bal automatisch naar 1 van de doelen of hoek rollen.
zodra de bal in 1 van de hoeken komt wordt deze automatisch weer het speelveld ingeschoten.
Komt de bal bij 1 van de spelers dan kan de speler de bal richten en afschieten door middel van de drukknop op de shooter. Nadat een speler gescoord heeft wordt de bal automatisch weer in het spel gebracht. Het spel verlicht het aantal doelpunten welke gescoord zijn. Bij het einde van het spel klinkt weer de bel en het spel komt weer in ruststand. (meer informatie)
      bergmann_non-stop   bergmann_non-stop   bergmann_non-stop
     
     
Gottlieb Spin Wheel 1968

Prijs € 700,-    ( verhuurd)
  De Spin wheel op de glasplaat is de basis van deze machine, deze kan de score voor een groot deel bepalen. Heb je geluk heb je meteen 400 punten verdiend. De 5 kick-out gaten, en de 2 aan de zijkant geven deze flipperkast de extra details voor een mooie flipperkast. Hij speelt vlot. Aan de linkerkant heeft deze flipperkast wat beschadigingen. Speelveld en glasplaat zijn nog erg mooi. 
 spin wheel gottliebgottlieb spin wheel spin wheel gottlieb
Bally Vector 1982

Prijs € 1700,-   (verhuurd) 
  De Bally Vector met de dubbele kopruit en het kleurrijke ontwerp maken deze kast uit de 80er jaren een verzamelstuk. Geleid door de PAC “Play analysis computer” stem ben je klaar voor je plan voor je aanval op het spel Vector. eenmaal binnen via de vector scan welke je snelheid meet kun je gaan voor multibal.
Ik denk dat de "eigenaardigheid" het belangrijkste is van de 6 "verdediger" droptargets. Droptargets hebben meestal iets achter zich maar in Vector worden ze gebruikt als stand-alone "verdedigers" die de toegang tot de oprit blokkeren. Zodra je ze hebt leeggemaakt, zegt Vector dat "Defenders down zijn!" Dit betekent dat je op de oprit kunt schieten om de bal te vergrendelen (voor multiball). De vele moeilijke shots en de vele droptargets maken het spel zo dat het niet verveeld. De computerstem met de diverse verschillende opmerkingen zijn uniek voor die tijd. De kast is volledig nagekeken, schoongemaakt, bijgewerkt en voorzien van nieuwe rubbers. Klaar voor weer vele jaren plezier. voor spelaanwijzing ( engels) klik hier
 
 bally_vector_flipperkastbally_vector_flipperkast bally_vector_flipperkast
     
Bally Hardbody 1987

Prijs € 900,-  
  Een geweldige starter flipperkast. Dit is een solid state machine uit een geweldig tijdperk. Het heeft 1 van de betere speelvelden zonder Multi-ball.
Er zijn veel lastige shots die enige vaardigheid vereisen. Flipperkasten met een boven en onderspel hebben altijd een grote aantrekkingskracht. Ook de mogelijkheid om met de extra drukknoppen de bal in het spel te kunnen houden is een leuk item. Het geluid is goed aangepast aan het thema.
 
     Bally Hardbody pinballBally Hardbody pinball Bally Hardbody pinball
Gottlieb Super soccer 1975

Prijs € 750,-
  Het beste van deze kast is de animatie in de kopkast. De bonusballen die omhoog geschoten worden als gescoord wordt en welke na het spel retour komen zijn leuk om naar te kijken. De actie houdt je aandacht. 2 spinners midden op het speelveld die na een goed schot flink punten scoren. Het gat voor de bonus collect en de 3 bal instelling waarbij je bij de 2e bal dubbele bonus krijgt en met de 3e bal zelfs 3 dubbel. Ga je voor vrijspelen dan is het zaak om de verlichte special te raken. Het artwork is voor een Gottlieb kast wat mager.  
     Gottlieb super soccer pinballGottlieb Super soccer pinball Gottlieb Super soccer pinball
     
Vintage Televisie 14TX120U 1955

Prijs € 630,-
  zwart wit tv. Philips 14TX120U uit 1955.

Deze vintage televisie is omgebouwd met moderne electronica. Bij deze antieke televisie is er een LED scherm geplaatst met recente elektronica zodat deze weer oude televisie weer helemaal bij de tijd is. De techniek van nu met de uitstraling van de jaren 50. Aansluitingen zoals USB en HDMI zijn aanwezig. Ook kunt u een CI kaart plaatsen. Zo kunt u televisie of films vanaf een USB stick of uw computer direct afspelen.
Er is een nieuwe versterker en luidspreker ingebouwd zodat ook het volle geluid van deze televisie weer aanwezig is. Een afstandsbediening is aanwezig voor de bediening van de televisie. De kast is nog in een goede conditie.

Voor uw bedrijf of winkel heeft deze vintage televisie een geweldige uitstraling om bijvoorbeeld video’s of foto’s te laten zien, maar ook in de huiskamer of gameroom ingericht in de oude stijl komt deze antieke televisie goed tot zijn recht.

Afmetingen: bxhxd 50x44x50 cm
antieke_televisie_met_moderne_electronicavintage_televisie_met_moderne_electronicaoude_televisie_met_moderne_electronica
Vintage Televisie 14TX140A 1956

Prijs € 575,-
antieke_televisie_met_moderne_electronicavintage_televisie_met_moderne_electronicaoude_televisie_met_moderne_electronica
     
United Bankpool 1964

Prijs €  1350,-
  Vanuit Amerika hebben we uit een container een oude machine binnengekregen

Dit spel van de firma "United" heet Bankpool.

Zie ook bij restauraties voor de volledige beschrijving.
united bankpoolunited bankpool
   

Recent verkocht

Valco flipper Bingo 1968

  Deze zeldzame flipperkast is eind jaren 60 gebouwd door de firma “Valco Automaten” uit Bergen op Zoom voor een van de bekendste kermis families A. Janvier. De 3e generatie van deze familie reist nog steeds rond met attracties langs kermissen. De Valco flipperkast geeft bij een bepaalde score een token uit. Als van de bingo kaart de 4 hoeken verlicht zijn gaat de rode lamp branden. Hierbij werd door de exploitant een extra prijs gegeven. De rode lamp kan vanaf de achterkant weer uitgezet worden. De kast is voorzien van ongeveer 200 tokens. Ook is de kast nu voorzien van 4 nette flipperpoten zodat de kast op de goede hoogte staat. De kast is in een goede conditie en werkt weer perfect. De tokens worden op de speelveldruit uitgeworpen. Deze Valco flipperkast is uitermate geschikt om op feestjes wedstrijden te houden wie de meeste tokens wint. De kast heeft een aangename maat van 94cm lang, en 56cm breed. De kast werkt op vrij spel of op 10 eurocent munten. De flipperkast geeft 1 bal per spel.
     Valco_flipperkastValco_flipperkast Valco_flipperkast