Bergemmeloord logo Bergemmeloord
Maasstraat 4
8303LR Emmeloord
Nederland
Tel: 0031-527618682
  Home | Gereedschap | Voorraad | Reparatie/Ond. | Contact | English
   
Machines te koop
     
T.H. Bergmann “Non Stop” 1956

Prijs € 1500,-
 
Een andere 60 jaar oude “Non-Stop” in deze ultieme staat zult u niet meer tegenkomen. De machine ziet er nog als nieuw uit. Werkt 100%. Volledig met de hand gemaakt. Met zijn mooie formaat van lxbxh 1200x500x940mm past deze in elke gameroom en zal zeker de aandacht trekken van uw gasten. Speel met je vrienden op deze verslavende machine.
Spelverloop:
na inworp van 5 eurocent klinkt een bel welke aangeeft dat het spel begint.
automatisch wordt een bal op het speelveld geworpen.
Daar het speelveld bol loopt zal de bal automatisch naar 1 van de doelen of hoek rollen.
zodra de bal in 1 van de hoeken komt wordt deze automatisch weer het speelveld ingeschoten.
Komt de bal bij 1 van de spelers dan kan de speler de bal richten en afschieten door middel van de drukknop op de shooter. Nadat een speler gescoord heeft wordt de bal automatisch weer in het spel gebracht. Het spel verlicht het aantal doelpunten welke gescoord zijn. Bij het einde van het spel klinkt weer de bel en het spel komt weer in ruststand. (meer informatie)
      bergmann_non-stop   bergmann_non-stop   bergmann_non-stop
     
     
Gottlieb Spin Wheel 1968

Prijs € 600,-    ( verhuurd)
  De Spin wheel op de glasplaat is de basis van deze machine, deze kan de score voor een groot deel bepalen. Heb je geluk heb je meteen 400 punten verdiend. De 5 kick-out gaten, en de 2 aan de zijkant geven deze flipperkast de extra details voor een mooie flipperkast. Hij speelt vlot. Aan de linkerkant heeft deze flipperkast wat beschadigingen. Speelveld en glasplaat zijn nog erg mooi. 
 spin wheel gottliebgottlieb spin wheel spin wheel gottlieb
Bally Hardbody 1987
Prijs € 900,-  
  Een geweldige starter flipperkast. Dit is een solid state machine uit een geweldig tijdperk. Het heeft 1 van de betere speelvelden zonder Multi-ball.
Er zijn veel lastige shots die enige vaardigheid vereisen. Flipperkasten met een boven en onderspel hebben altijd een grote aantrekkingskracht. Ook de mogelijkheid om met de extra drukknoppen de bal in het spel te kunnen houden is een leuk item. Het geluid is goed aangepast aan het thema.
 
     Bally Hardbody pinballBally Hardbody pinball Bally Hardbody pinball
Gottlieb Super soccer 1975
Prijs € 750,-
  Het beste van deze kast is de animatie in de kopkast. De bonusballen die omhoog geschoten worden als gescoord wordt en welke na het spel retour komen zijn leuk om naar te kijken. De actie houdt je aandacht. 2 spinners midden op het speelveld die na een goed schot flink punten scoren. Het gat voor de bonus collect en de 3 bal instelling waarbij je bij de 2e bal dubbele bonus krijgt en met de 3e bal zelfs 3 dubbel. Ga je voor vrijspelen dan is het zaak om de verlichte special te raken. Het artwork is voor een Gottlieb kast wat mager.  
     Gottlieb super soccer pinballGottlieb Super soccer pinball Gottlieb Super soccer pinball
Vintage Televisie 14TX120U 1955

Prijs € 630,-
  zwart wit tv. Philips 14TX120U uit 1955.

Deze vintage televisie is omgebouwd met moderne electronica. Bij deze antieke televisie is er een LED scherm geplaatst met recente elektronica zodat deze weer oude televisie weer helemaal bij de tijd is. De techniek van nu met de uitstraling van de jaren 50. Aansluitingen zoals USB en HDMI zijn aanwezig. Ook kunt u een CI kaart plaatsen. Zo kunt u televisie of films vanaf een USB stick of uw computer direct afspelen.
Er is een nieuwe versterker en luidspreker ingebouwd zodat ook het volle geluid van deze televisie weer aanwezig is. Een afstandsbediening is aanwezig voor de bediening van de televisie. De kast is nog in een goede conditie.

Voor uw bedrijf of winkel heeft deze vintage televisie een geweldige uitstraling om bijvoorbeeld video’s of foto’s te laten zien, maar ook in de huiskamer of gameroom ingericht in de oude stijl komt deze antieke televisie goed tot zijn recht.

Afmetingen: bxhxd 50x44x50 cm
antieke_televisie_met_moderne_electronicavintage_televisie_met_moderne_electronicaoude_televisie_met_moderne_electronica
     
United Bankpool 1964

Prijs €  1150
  Vanuit Amerika hebben we uit een container een oude machine binnengekregen

Dit spel van de firma "United" heet Bankpool.

Zie ook bij restauraties voor de volledige beschrijving.
united bankpoolunited bankpool